Ruha tisztítás házhoz: ez a budapesti valóság

Cégünk tizenhárom éve végez minőségi ruhatisztítást Budapesten, az eredményre többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink, prémium kategóriás mosószereink, folteltávolító vegyszereink és gépeink jelentik a garanciát. Amennyiben a Budapesten található mosodák között keresgél, rendelkezésére állunk a ruha tisztítás minden területén, legyen az lakástextil, ruha vagy bármilyen kényes anyag. Tisztítószalonunk tavaly nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 2. alatt, itt vegytisztítást és bérmosást is végzünk, hétköznapokon 8.00-21.00 óra között,  szombaton 10.00-14.00 óra között nyitva vagyunk, e-mailben (ocean@drycleaningbudapest.com) és telefonon (+36 70 422 8477) is elérhet  bennünket. Kérdéseit a weboldalon található kapcsolati űrlapon keresztül is felteheti, ahol postafordultával válaszolunk. A fejlődésben nem állunk meg, elindult háztól-házig szolgáltatásunk is! Amennyiben rendelésének összértéke eléri a 4000Ft-ot, futárunk ingyen hozza és viszi vissza a megtisztítandó textileket otthonába.

 

Mi történik budapesti mosodánkban?

Különböző mosodák, más-más specialitás, így van ez a Budapesten lévő mosodák esetében is. Nálunk a ruha tisztítás és vegytisztítás kizárólag kiemelkedő minőségű mosószerekkel történik. A főváros központjában üzemelő tisztítószalonunkban bármikor lehetősége van személyesen leadni tisztítandó ruháit, ezeket attól függően, milyen mértékben és mivel szennyeződtek, a megfelelő tisztítási eljárásnak vetjük alá, hogy Ön tisztán kaphassa vissza. Spórolja meg a ruha tisztítás által felemésztett időt, mi mosunk, teregetünk és vasalunk is Ön helyett! Nem jelentenek gondot mosodánknak az olyan ruhadarabok vagy textíliák sem, amelyeket csak vegytisztítással, szárazon szabad kezelni, Budapesten erre is van lehetősége, ha hozzánk jön. Ha nem ruha tisztítást szeretne igénybe venni, vállaljuk szőnyegek, függönyök vagy lakástextíliák tisztítását is. Nyugodtan keressen fel minket piperemosással vagy öltönytisztítással is, állunk rendelkezésére! Lehet, hogy más mosodáknak gondot jelentenek a speciális tisztítást igénylő bőrből illetve velúrból készült ruhák és anyagok, ezeket is bátran ránk bízhatja.

Honlapunkon különböző házi praktikákat és folteltávolítási tippeket olvashat, amennyiben gyors otthoni segítségre lenne szüksége, és nem mosodákra. Mit kell tenni, ha csokoládéfolt vagy kávéfolt kente össze az ingét? Hogyan jön ki a vörösbor, a vérfolt vagy a rúzs a ruhákból? A gyerekes anyukák rémálma pedig a pólóban talált rágófolt..eltávlítható vajon? Többek között ezekre a kérdésekre is megtalálja a választ mosodánk weboldalán.

 

Folyamatos akciók, azonnali ruha tisztítás

Ha délelőtt jön rá, hogy az esti színházra tartogatott ruhája tisztításra szorul, kétségbeesés helyett jöjjön be szalonunkba, ahol 50%-os felár ellenében a beadás után pár órával már át is megtisztított ruháit. Az ilyen esetek jól példázzák, miért van szükség mosodákra, nemcsak Budapesten, hanem az ország minden táján, hiszen ez a szolgáltatás nem a gazdagok kiváltsága. Honlapunkon árkalkulátort is talál, melynek, segítségével kiszámolhatja, mennyibe kerül a ruha tisztítás, amire szüksége van, így nem érhetik meglepetések, amikor megkapja a számlát. Tisztítószalonunk ipari mosoda is, ezért háztól-házig akciónkon belül vállaljuk cégek, irodák, intézményeik dolgozóinak ruhatisztítását, egyedi megállapodás szerint, ilyen jellegű kérdésekkel keressen bennünket bátran.

 

The following two tabs change content below.

AdminFashion

Latest posts by AdminFashion (see all)